Jeigu rankinė pakabinta per sulenktą alkūnę, mergina bus pedantiška, vadovaujanti šeimoje. Taip pat siekianti tobulumo ir neatsakanti sau gyvenimo malonumų.

Jeigu merginai labiau patinka laikyti rankinę už rankenėlės, pas ją pasireikš kuklumas ir susilaikymas. Tokios moterys bus nuosaikios, įskaitant ir tarpusavio santykius. Ji seks taisyklėmis, bus punktuali. Reikšmingos charakterio savybės – atsidavimas ir ištikimybė draugams.

Gana dažna moteris, kuri laiko rankinę ant peties, išsiskiria linksmu ir neįkyriu charakteriu. Joms patinka atrodyti išskirtinai, gauti komplimentų. Tačiau nuleistos ir neaktyvios rankos rodo, kad jos nėra ryžtingos ir yra drovios. Jei ranka padėta ant rankinės – rodo energiją ir ryžtą. Ji nebijo jokių sunkumų, tačiau jai yra baisi vienatvė.

Rankinė, permesta per dešinį petį, liudija apie tai, kad rankinės savininkė yra versli ir iniciatyvi. Pirmoje vietoje jai yra darbas ir karjera. Tos, kurios mėgsta nešioti ant kairiojo peties, svarbesnis yra namų komfortas ir asmeninis gyvenimas. Jos labai primena mielus naminius kačiukus ir valdžią atiduoda vyrams.

Rankinė, laikoma po pažastimi liudija apie uždarumą. Kartu tokios moterys yra emociškai stabilios, atlaikančios nemalonumus ir sudėtingas situacijas. Jos yra rimtos ir nepriklausomos.

Merginos, kurios mėgsta laikyti rankinę už kampučio, nekreipia dėmesio į aplinkinių nuomonę ir yra įsitikinusios savo teisumu. Su jomis sunku ginčytis. Šio tipo moterys neretai pamiršta savo rankinę arba dar blogiau, ją pameta.

Jeigu mergina mėgsta dideles rankines, tai bus akivaizdus plataus akiračio ir pažintinio smalsumo pavyzdys. Tos, kurios skiria daug dėmesio savo išvaizdai, tikrai pasirinks ir ekstravagantišką rankinę. Delnines renkasi diskretiškos moterys.

Taip pat reikia prisiminti, kad moterims patinka keisti rankines ir nešioja jas vadovaudamasi mada. Todėl visai įmanoma, kad naujoje rankinėje rasite ne atsakymus apie jos charakterį, tačiau eilinę mįsle