Šiame straipsnyje trumpai pakalbėsime apie rankinių ir delninių dekoravimą.Apie tai, kad delninė papildo jūsų stilių, buvo kalbėta ne kartą. Tačiau kartais nepakanka pirktos, standartinės delninės.

Norisi kažko tikrai unikalaus. Ar kada pagalvojote, kad delninę galima padekoruoti ir padaryti tikrai unikalia ir tai būtų tik Jūsų? Žinoma, kad paruoštų ir dekoruotų, įvairių stilių delninių galima nusipirkti, bet mes ne apie tai.

Kokios gi gali būti dekoravimo idėjos? Jeigu delninė skirta vakarėliams, ji turi būti blizgi, atkreipti dėmesį ir atspindėti vakarėlio šviesas. Laikanti rankose prabangiai atrodančią delninę, moteris tikrai neliks nepastebėta. Vakarui skirtą delninę galima padekoruoti priklijuojant blizgančių elementų – svarovskio kristalų, spalvotų karoliukų, dekoravimui skirti akmenys, murano stiklas. Jų galima rasti įvairaus dydžio, formų ir spalvų. Šios priemonės yra klijuojamos ant delninės specialiais klijais. Tekstilei skirtų klijų galima rasti audiniais, siūlais prekiaujančiose parduotuvėse.
teracota beads Karoliukai
Dekoravimui nebūtina turėti brangią rankinę, kad jos nesugadintumėme ir būtų smagu eksperimentuoti. Pavydys, kuriuo galite pasinaudoti ir pamatyti kaip su nedideliu biudžetu galima pasidaryti unikaliai dekoruotą delninę.dekoruota delnineO ką daryti, jeigu jūsų stilius nėra blizgus, tačiau išskirtinumo norisi?
Savu laiku daugelis domėjosi dekupažu (nežinau ar mada jau praėjo), tačiau jeigu turite talentą piešimui – delninę galima dekoruoti tam skirtais dažais. Suteikti vintažinį stilių ir pojūtį. Tokiu atveju rekomenduočiau pirkti baltas delnines, rankines (vadinamos „blank"), kurios yra skirtos būtent tolimesniam jų tvarkymui ir dekoravimui. Žinoma, tokia delninė nebus prabangi ir skirta vakarėliui, tačiau labai miela draugų susitikimams, specialiems renginiams (tarkime nuvykti į parodą). Pakankamai neblogų idėjų su tapytomis delninėmis galime rasti tarp jau parduodamų delninių. Pavyzdžiui eatsy.com, kur žmonės parduoda savo sukurtus daiktus.
 
Nusipirkus baltą medžiaginę („blank"), arba jums patogios spalvos rankinę arba delninę, ją galima marginti ir siuvinėjant. Priklausomai nuo norimo siuvinėjimo ploto – šis dekoravimo stilius, įdirbio atžvilgiu, gali trukti ilgiausiai.
Siuvineta delnine
Kaip bebūtų, daugiausia laisvės kūrybai suteikia nuo pagrindo pradėta kurti ir siūta delninė. Jūsų laisvėje yra pasirinkti medžiagą, stilių ir derinti dekoravimą. Sprendimas delninę pasidaryti nuo pat pradžios yra  patrauklus ir tuo, kad Lietuvoje nėra lengva rasti dekoravimui skirtų, nebrangių delninių, kurioms norint galima suteikti prabangų stilių.