Manote, kad feng shui liečia tik jūsų namus arba biurą? Pagalvokite dar kartą! Šis principas liečia visas jūsų gyvenimo puses, tame tarpe ir rankines.

Rankinės yra jūsų asmenybės tąsa, atspindinti ko jums trūksta, arba ko trokštate. Jeigu jums trūksta saugumo, be abejonės jūs linkusi kaupti įvairius daiktus rankinėje ir būti pasirengusi visiems gyvenima atvejams - skėtis, tualeto reikmenys, vaistai, rankų dezinfekcijos priemonės. Jeigu jums siekiate grožio - visada turėsite kvepalų.

O jei trūksta šiek tiek pasitikėjimo, jūs niekada neišeisite iš namų be knygos, muzikos arba žurnalo tam atvejui, jeigu jūs liktumėte viena ir jums tektų kažko laukti.

Tam, kad pagerinti bendrą jus supančią energiją, vadovaukitės šiais patarimais:
Pasirinkite tinkamą spalvą.
Pasirinkus vieną tinkamą, pagerės jūsų bendras energijos lygis. Pasirinkite jus papildančią spalvą.
Raudona - skirta ugniai, aktyvumas, aistra
Žalia - skirta medžio elementui ir augimui
Geltona - smėlio, atstovauja žemę ir stabilumą
Juoda ir mėlyna yra susijusios su vandeniu, emocijomis
Balta, aukso arba sidabro, susijusi su metalo elementu, reiškia stiprybę ir ryžtą.
Dydis ir forma
Meno kūrinys turi būti meniškas, dekoratyvus, o indaplovė turi būti funkcionali. Rankinė privalo turėti ir vieną ir kitą. Įsitikinkite ar rankinė tinkama jūsų kūno sudėjimui. Per didelė našta gali išsiurbti jūsų energiją. Rinkitės modelį, kuriame viską lengvai matysite ir rasite. Tai apsaugos jus ir nuo begalės nereikalingų daiktų, kuriuos turite vien todėl, kad yra vietos.
Tvarkingas rankinės vidus
Įsitikinkite, kad rankinėje pakanka vietos trims pagrindiniams daiktams: piniginei, mobiliajam telefonui ir raktams. Atsikratykite netvarkos. Ar tikrai jums reikia daug lūpdažių ir rankų kremo? Sumažinkite turinį, kiek tai įmanoma.
Turite didžiulį raktų ryšulį? Retai naudojamiems raktams vieta yra stalčiuje, arba ant raktų kabyklos. Praktiški reikmenys, tokie kaip pieštukas, veidrodėlis, akiniai arba sanitarinės priemonės yra gerai, jeigu jos turi paskirtį ir nesukuria netvarkos. Bet išmeskite senus receptus, traukinio, autobuso bilietus ir panaudotus šokolado popieriukus.
Išvalykite piniginę!
Įsitikinkite kad jūsų piniginėje yra tiktais verslo kortelės, pinigai, kredito kortelė, šeimos nuotrauka. Feng shui teigia, kad pinigai nemėgsta netvarkingų piniginių.
Pritraukite gausą
Tikima, kad šalia pinigų padėjus tris kiniškas monetas, perrištas raudonu kaspinu (manau, kad visos jas matėte mugėse), pritrauks gausą ir gerovę.