Kažkada manęs paklausė, ar nėra moterims sunku pirkti internetu, kai rankinės negali paliesti, pasimatuoti ir panašiai. Kadangi ir prekiauju internetu ir pati perku, suprantu savo klienčių galimą nerimą ir noriu jį išsklaidyti.
Kokie pliusai perkant moteriškas rankines internetu?
1. Jūs sutaupote laiko.
Taip, pirkimas internetu sutaupo begales laiko. Tereikia išsirinkti patikusią prekę, užsiregistruoti sistemoje ir atlikti pavedimą. Priklausomai nuo užsakymo laiko, prekė jus pasieks jau sekančią, maksimaliai antrą darbo dieną.
2. Prekių ir kainų palyginimas.
Tiek visas internetas, tiek mano elektroninė parduotuvė - jums yra lengvai pasiekiama. Galima palyginti panašių prekių grupių kainas, nevaikštant iš parduotuvės į parduotuvę. Palyginti modelius, pristatymo laiką ir kitus kaštus.
3. Sutaupote degalų.
Kiekviena išvyka į parduotuves - tai ne tik laikas, bet ir atitinkamos išlaidos degalams. Tai jaučiama, kada moterys yra iš mažesnių miestelių, kur nėra didelių mados parduotuvių ir joms tenka vykti į didesnius miestus. O jei išvykus neradote geidžiamos prekės? Teks vykti dar kartą.
4. Galite pirkti bet kuriuo metu.
Parduotuvė nėra uždaroma, prekės visas 24/7 valandas yra pasiekiamos ir jas galite apžiūrėti, bei nusipirkti jums priimtinu laiku. Užsakymas bus pradėtas vykdyti artimiausią darbo dieną.
5. Jums nereikia stovėti eilėse!
Tikrai. Neversiu stovėti eilėje, laukiant aptarnavimo. Vienintelis jūsų laikas, tai atversti tinkamą puslapį ir išsirinkti tinkamą prekę.
6. Kaina.
Labai svarbus faktorius. Kaina perkant internetu, tikrai bus pastebimai pamžesnė ir tikrai ne didesnė, nei perkant parduotuvėje. Kodėl? Ogi todėl, kad mažėja kaštai, kuriuos sudaro parduotuvės nuoma, investicijos, atlyginimai ir kitos išlaidos. Visa tai nėra įskaičiuojama į prekės kainą.

Kokie gi yra pirkimo internetu minusai?
1. Pristatymo kaštai.
Priklausomai nuo prekės dydžio ir svorio - tai yra papildomos išlaidos, kurios didina pirkinio kainą.
2. Negalima turėti iš karto.
Skirtingai nuo tradicinių prekybos būdų, nusipirkus internetu, tenka laukti. Nėra galimybės išeiti iš parduotuvės su nusipirkta preke.
3. Matau, liečiu, jaučiu.
Vienas labiausiai nerimą keliančių veiksnių. Nėra galimybės paliesti patikusios rankinės, ją pasimatuoti ir pajusti - ar ji jums tinka. Pasirinkimas tik iš nuotraukų ir aprašymo.
4. Asmeniniai duomenys.
Pirkimo metu, asmuo pateikia asmeninius duomenis - tiek adresą, tiek vardą, pavardę. Tradicinės parduotuvės nereikalauja šių duomenų, leidžia išlikti anonimiškoms.
5. Nėra ryšio su pardavėju.
Perkant internetu, prarandamas ryšys tarp pirkėjo ir pardavėjo.
6. Pagalba.
Perkant internetu trūksta pagalbos, patarimų. Pardavėjas gali būti nepasiekiamas.
7. Brokuotos prekės.
Visko pasitaiko, tiek internete, tiek realioje prekyboje. Skirtumas, kad perkant internetu, tenka supakuoti prekę ir ją gražinti, bei laukti naujos.

Ir kaipgi turėti mažiau nuogastavimų ir nerimo, perkant brunka.lt? Ogi, bendraujant. Kyla klausimų - rašykite man! Skambinkite! Atsakysiu, patarsiu ir padėsiu parinkti tinkamą delninę. Atsiųsiu ir daugiau nuotraukų.

Man yra labai svarbu, kad išsirinkta rankinė arba delninė džiugintu. Taip pat pažadu, kad jokie asmeniniai duomenys nebus viešinami, jūs negausite įkyrių SMS arba žinučių. Pasitikėjimas man yra vertybė ir geras tonas.

Brigita, brunka.lt